Servicii oferite de W-Tech

 • Proiectare scule
  Studierea de soluţii personalizate în funcţie de nevoile clientului.

  Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţie şi vânzare, firma W-Tech srl, prin personalul specializat, vă oferă posibilitatea execuţiei oricărei scule pentru lemn, conform solicitărilor dvs.
  Având o mare experientă practică de producţie a mobilierului şi a ferestrelor din lemn şi cunoscând posibilităţile de execuţie ale partenerilor noştri, putem să construim împreună cu dvs. sculele tăietoare care să vă ofere maximul de randament şi calitate la un preţ pe care vi-l puteţi permite.
 • Ascuţire scule
  Asigurăm ascuţirea profesională a sculelor cu plăcuţe sudate, a plăcuţelor amovibile şi a sculelor diamantate.
 • Consultanţă
  Consultanţă profesională pre şi post vânzare pentru găsirea celor mai bune soluţii, adaptate nevoilor clientului

Noutati

W-Tech s-a mutat intr-un nou sediu. Va invitam sa ne vizitati !
Postat pe 04 Aug 2016

  Incepand din luna aprilie 2016, firma noastra s-a mutat cu birourile si depozitul intr-o noua locatie.      Sediul modern si  spatios asigura cele mai bune conditii de lucru si de servire a clientilor      Suntem importatori si distribuitori ai firmei AGB - Italia - cel mai mare producator italian de feronerie pentru ferestre si usi din lemn si PVC.     Suntem reprezentanti exclusivi ai firmei Fantacci Industrie - Italia, producator de scule pentru ferestre si usi din lemn masiv.  

Citeste mai mult
ECLIPSE 3.0 - Balama ascunsă pentru uşi fără falţ
Postat pe 16 Feb 2016

  - Balama ascunsă pentru uşi fără falţ, uşi coplanare cu falţ şi uşi de aluminiu. Potrivită pentru montaj cu pervaz telescopic. - Complet invizibilă mulţumită dimensiunilor reduse.  - Montaj facil: partea de cercevea şi partea de toc pot fi montate separat în fabrică şi ulterior asamblate în şantier. - Trei reglaje independente: în presiune ± 1mm (1) , vertical ±2 mm (2) şi orizontal ±1,5 mm (3). (vezi foto de jos)     - Mişcarea foii de uşă este fluidă şi precisă, cu deschidere maximă de 180°.   - Invizibilă de la exterior, evidenţiază design-ul uşii.   - Capacele ascund şuruburile de fixare şi păstrează estetica impecabilă chiar şi în poziţia deschisă a uşi.      

Citeste mai mult